Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#بورسیه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:22:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه mcgill یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:24:00 #Montreal [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه ویکتوریا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Vancouver [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه تورنتو یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:28:00 #Toronto [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

کسی راجع به بورسیه های مقطع کارشناسی دانشگاه اتاوا یا ubc، مثل بورسیه ois و و یا دانشگاه های دیگه کانادا اطلاعاتی داره؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی م کنید در این زمينه ??
2021-09-01 22:29:00 #Ottawa [خیلی ممنون میشم] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Ottawa [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

۱۹ سالمه آیلتس ۸ دارم و فرانسوی هم در سطح b2 بلدم کره ای در سطح A2 بلدم درس های دبیرستان( زیست، شیمی، فیزیک،...) رو با یوتوب زبان اصلی خواندم معدل دیپلمم ۱۹/۹۵ هست ۱۴ سالم بود تافل گرفتم با نمره ۹۵،سال بعدش ۹۶ سال بعدش ۹۹ به نظرتون با این رزومه میتونم در مقطع کارشناسی بورسیه دانشگاه رو دریافت کنم؟
2021-09-01 22:42:00 #Toronto [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Montreal [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

2021-09-01 22:43:00 #Vancouver [در مقطع کارشناسی] دانشگاه

من در مورد express entry و PR از طریق تحصیل دارم من تازه وارد کانادا شدم برای پی اچ دی و مدارکم برای express entry آمادست و به نظرم امتیازم خوبه به نظر شما ممکنه PR از طریق دانشجویی بهتر باشه؟
2021-09-08 21:13:00 #Ottawa

من به یکی از استاد های دانشگاه McGill درخواست کردم برای فاند و رزومه براش فرستادم بعد ازم خواست که براش پرپزوال آماده کنم و بفرستم من این کار را انجام دادم بنظر شما چقدر طول داره جواب بده الان یک هفته گذشته از ارسال پرپزوال من
2021-09-04 03:20:00 #Ottawa

توی فرم اپلیکشن ک داریم پر میکنیم میگه شما با استادی درارتباط هستین یا نه ایا این گزینه اپشن مثبت حساب میشه؟ چون نگفته ک سوپروایزر میخاد برا ارشد مجدد هستم
2021-08-30 03:11:00 #Ottawa

با این ادمیشن کاندیشنال میشه برای ویزا اقدام کرد؟ ( چون کاندیشنس ارسال مدارک است)
2021-08-29 13:59:00 #Ottawa

ددلاین فرستادن مدارک برای ارشد زبان شناسی میدونید چه زمانی هست؟پیدا نمیکنم متاسفانه ایمیلم زدم میگه شلوغیم فعلا
2021-08-28 18:22:00 #Ottawa

ممنون میشم راهنمایی کنید برای سابمیت کردن ویزای دانشجویی توی قسمت کلاینت اینفو چه مدارکی حتما باید باشه؟ طبق چیزهایی که میگن، ترجمه مدارک: دانشنامه، ریز نمرات، شناسنامه، کارت ملی، سوء پیشینه، سند مالکیت (به عنوان تای) و حجم اینها خیلی زیاد میشه و اگر بخوایم تا ۴ مگابایت فشرده کنیم خیلی بی کیفیت میشه عملا داستان چیه؟! در مورد ترجمه ها، صفحه اصلی ترجمه کفایت میکنه یا صفحات بعدی (کپی برابر اصل) هم باید باشه همراهش؟
2021-10-08 04:12:00 #Ottawa

من مدارک تحصیلی رو فرستادم دانشگاه از ایران پست کردم تو جواب پست اومده که تحویل هیلز شده کسی میدونه هیلز چی هست
2021-08-28 19:53:00 #Ottawa